Annechien de Wacht (links) en Marit van der Haar (rechts). Samen hebben wij MAAN Producties opgericht. Annechien regisseert nu al tien jaar musicals. Daarnaast heeft ze ook een aantal toneelstukken gemaakt en geeft ze acteercursussen en zanglessen. Naast regisseren is ze uitvoerend artiest: ze zingt, speelt piano en heeft in meerdere musicals en toneelstukken gespeeld. Annechien heeft ervaring in het begeleiden van jongeren, zowel op persoonlijk vlak als binnen de context van de middelbare school. 

Marit werkt nu al vier jaar als choreograaf en dramaturg bij de musicals die Annechien regisseert. Daarnaast geeft ze regelmatig danslessen en heeft ze scholen ondersteund bij verscheidene kunst- en cultuurprojecten. Naast dans is ze vooral geïnteresseerd in (theater)wetenschap en dramaturgie: Marit heeft de bachelor Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en is begonnen aan een master in Music, Theatre and Performance studies. 

Door het succes van onze samenwerking aan de musicals hebben wij besloten MAAN Producties op te richten om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden en verbreden.