Annechien de Wacht (links) en Marit van der Haar (rechts). Samen hebben wij MAAN Producties opgericht. Annechien regisseert nu al elf jaar musicals. Daarnaast heeft ze ook een aantal toneelstukken gemaakt en geeft ze acteercursussen en zanglessen. Naast regisseren is ze uitvoerend artiest: ze zingt, speelt piano en heeft in meerdere musicals en toneelstukken gespeeld. Annechien heeft ervaring in het begeleiden van jongeren, zowel op persoonlijk vlak als binnen de context van de middelbare school. 

Marit werkt nu vijf jaar als choreograaf en dramaturg bij de musicals die Annechien regisseert. Daarnaast geeft ze regelmatig danslessen en heeft ze scholen ondersteund bij verscheidene kunst- en cultuurprojecten. Naast dans is ze vooral geïnteresseerd in (theater)wetenschap, dramaturgie en cultuuronderwijs: Marit heeft de bachelor Kunsten, Cultuur en Media en de master Music, Theatre and Performance studies aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en werkt daarnaast als onderzoeker binnen het cultuuronderwijs. 

Door het succes van onze samenwerking aan de musicals hebben wij besloten MAAN Producties op te richten om onze werkzaamheden te kunnen uitbreiden en verbreden.