December 2019: Musical De Reünie

2019 was een bijzonder musicaljaar voor MAAN Producties: het was het 10e jaar dat Annechien in samenwerking met Stichting Vester een musical maakt. Om dit te vieren heeft Annechien zelf een musical geschreven en wordt het publiek daarin meegenomen op een reis door de musicals van de afgelopen jaren.

Augustus 2019: Talentenshow MAAN Producties 

Op 22 augustus 2019 vond onze eerste eigen talentenshow plaats! Tijdens de Musical-dag van Donderdag Meppeldag gaven wij een gehele dag workshops aan jong, aanstormend talent op het gebied van podiumpresentatie en later op die dag stonden diezelfde kandidaten te stralen op het podium tijdens onze talentenshow, compleet met een jury bestaande uit bekende Meppelers en een fantastisch presentatorenduo. We willen iedereen van bedanken voor de energieke en creatieve dag! 

Maart 2019: Coaches bij Podium Meppel

Op 18 maart 2019 werd de grote finale van Podium Meppel
gehouden in schouwburg Ogterop. In de aanloop naar deze avond waren wij coaches van een van de finalisten, de dansgroep Bollywood Multi 10. Wij hebben deze groep jonge dansers en hun docent begeleid en ondersteund op het gebied van podiumpresentatie en uitvoering van de dans die zij zouden opvoeren. Bollywood Multi 10 heeft op deze avond de aanmoedigingsprijs ontvangen en daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op! 
 

December 2018: Musical Mamma Mia! 

Van september tot en met december 2018 hebben wij, samen met een fantastische cast en crew bestaande uit scholieren van Stad & Esch en in samenwerking met scholierenvereniging Stichting Vester, onze eigen productie van Mamma Mia! op gecreëerd. Deze voorstelling was wederom een groot succes. 


December 2017: Musical Ja Zuster Nee Zuster 

Bekijk hier onze productie: de musical Ja Zuster Nee Zuster gebaseerd op het verhaal van Annie M.G. Schmidt en met de muziek van Harry Bannink, in samenwerking met scholierenvereniging Stichting Vester van Stad & Esch in Meppel. 

December 2016: Musical Grease

Onze eerste gezamenlijke productie was de musical Grease, waar we erachter kwamen wat voor een kracht onze samenwerking teweegbrengt.